Bij het online aankopen van onze producten via www.belitewheels.com heb je 14 dagen bedenktijd vanaf het moment van levering. Binnen deze periode kun je zonder opgaaf van redenen je bestelling terugsturen. Dit is mogelijk indien de producten ongebruikt en in originele verpakking zijn.

Retourneren van een bestelling
Het kan voorkomen dat onze producten helaas toch niet helemaal zijn zoals je had verwacht. In dat geval kun je jouw product(en) retourneren via onderstaande stappen:

  1. Meld je retourzending aan via het retourformulier.
  2. Als bevestiging melden we de zending aan en ontvang je per mail jouw verzendlabel.
  3. Verpak de producten en pakbon in de originele verpakking. Doe dit zorgvuldig want de verzending is op risico van de zender. Bevestig jouw verzendlabel op de doos. Wij vragen je vriendelijk om het verzendlabel over de oude heen te plakken zodat wij de doos kunnen hergebruiken.
  4. Lever je pakket aan bij een DPD Parcelshop.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je daarvan bericht.

Terugbetaling
Wij doen ons best om de terugbetaling af te ronden binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending. De verzendkosten worden in mindering gebracht van het terug te betalen bedrag.

Impact van retourzendingen
Het retourneren van een bestelling brengt ook nadelen met zich mee. Met name de CO2 uitstoot van jouw bestelling en het risico op beschadigingen wordt verdubbeld. Ook worden alle wielen op bestelling gemaakt. Daarom vinden we het belangrijk dat je het juiste product bestelt. Mocht je advies kunnen gebruiken dan kun je contact opnemen met ons of met onze dealers.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden te raadplegen.