het team

Vol passie en energie hebben wij, Marcel en Rik, in 2022 Belite Wheels opgericht om de fietswereld te voorzien van gepersonaliseerde kwaliteitswielen. Met onze jarenlange ervaring in wielen kunnen we inspelen op de behoeften, zowel proactief als reactief.

We are Belite

Ons streven is het vergroten van het fietsplezier door de sportieve prestaties en de looks een upgrade te geven. Dit realiseren we door klantspecifieke kwaliteitswielen aan te bieden op het gebied van Race, Gravel en MTB.

De keuze voor een wielset hangt af van persoonlijke voorkeur, de fiets en het landschap. Wij geloven in de kracht van het specialisme! Hoe we dit doen?
Door elk wiel zelf met de hand te maken op basis van jouw configuratie. Zo kunnen we voor elke toepassing een geschikte wielset leveren. Dat is nog een vakmanschap!

Belite Wheels is onderdeel van The Bicycle Hub, gevestigd in Wijchen

Perfection Through Simplicity

Lees meer

MARCEL van den hurk

Het opzetten van een fietsenwinkel en -groothandel, een fietsenmerk en een olympisch MBT-team, het behoort allemaal tot mijn zeer ruime technische ervaring in de fietsenbranche. Ik ben het aanspreekpunt voor dealers en volg ontwikkelingen in de markt tot op de voet.

rik kanters

Ik heb 10 jaar ervaring in het repareren en maken van wielen en gaandeweg is mijn passie doorgerold in het ontwikkelen van een concept waarbij alles mogelijk is met betrekking tot het samenstellen ervan. Met mijn precisie en nauwkeurigheid voel ik me verantwoordelijk voor het leveren van de hoogste kwaliteit!